Make your own free website on Tripod.com

WAN MOHD AKRAM
BIN
WAN KAMARUDDIN


toyool@hotmail.com
Sekolah Menengah Kebangsaan Penanti
Kubang Semang
Bukit Mertajam, Penang 14400
Malaysia


Laman ini telah menerima tamu kali sejak 15 Mei 1998. Terima kasih kepada semua tetamu yang sudi menjenguk laman peribadi ini. Semoga anda berpuas hati.

Sila luangkan masa menulis sedikit catatan di dalam guestbook saya. Terima kasih.

Sign My Guestbook Guestbook by GuestWorld View My GuestbookAssalamualaikum   Warahmatullahi   Wabarakatuh

Selamat meneroka homepage saya. Homepage ini adalah homepage peribadi yang memuatkan links dengan homepage adik-adik saya. Di samping ini, homepage ini juga dilink dengan homepage kelab dan personaliti sepakbola ternama, penyanyi pujaan remaja terkini, baik tempatan maupun dari luar negara, dan beberapa laman web popular masa kini. Melalui homepage ini juga anda berpeluang menerima tutorial bagaimana membina homepage, memilih koleksi grafik (Gini's Graphics) dan bersama kerabat TMNet School-On-Line. Rancangan seterusnya, saya akan membuat banyak lagi links ke homepage dan tapak web yang menjadi kegemaran remaja sebaya dengan saya. Muzik terkini dan evergreen juga ada diperdengarkan bagi laman-laman tertentu. Selain dari itu, melalui homepage adik-adik saya, anda akan dapat meneroka laman-laman yang menjadi kegemaran mereka seperti, ke Disneylands dan ..... banyak lagi! Selamat melayari homepage saya!

Kenangan bersama dengan keluarga saya semasa musim bunga 1993 di Nottingham, England. Cuba teka, yang mana saya insan bernama WM Akram?


My Links

1. Dunia Islam:
2. Pendidikan:
3. Panduan Membina Laman Web:
4. Hiburan :
5. Laman Berita dan Majallah:
6. Sukan dan Reakrasi:
7. World Cup 98:
8. BIODATA DIRI SAYA:
9. Jika nak belajar HTML BMalaysia:
10. Grafik Latarbelakang:
11. Pasaran Saham:
12. SEMBANG-SEMBANG:
13. Resepi Makanan Kegemaran :

>>> Ke laman seterusnya: